ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

  • Érkezés 14 – 21 óra között
  • Távozás 9 – 10 óra között
  • Késői érkezés: kérjük, értesítsen bennünket, ha este 9 óra után fog megérkezni
  • Korai érkezés és késői távozás: amennyiben a szoba rendelkezésre áll, felár ellenében lehetőség van korábbi érkezésre és késői távozásra. Egyeztetést igényel.

KÁRTYAELFOGADÁS

  • OTP, K&H, MKB SZÉP kártyát elfogadunk (mindhárom zseb alkalmas a szálláshelyen való fizetésre)
  • a szállás, a fogyasztás és a szolgáltatások egyaránt fizethetők kártyával

IDEGENFORGALMI ADÓ

Az IFA 18-70 év között fizetendő magyar állampolgárság esetén, összege jelenleg 500 Ft/fő/éj (a szobaár nem tartalmazza)
2020-ban az idegenforgalmi adó elengedésre kerül!

HÁZI KEDVENCEK

Az Aszfalt Panzió kutyabarát szálloda. Vendégeink és a kutyák nyugalma érdekében egy időben legfeljebb 2, jól nevelt házi kedvencet fogadunk. A háziállatokkal érkezők figyelmébe ajánljuk erre vonatkozó házirendünket. Napidíj: 800 Ft/kutya.

CSOPORTOS FOGLALÁS

Csoportos foglalás esetén az Aszfalt Panzió kizárólag a foglaló személlyel áll kapcsolatban és jogviszonyban. Más személyektől kéréseket, utasításokat, lemondást, kifizetést nem tudunk fogadni.
Az előleget egy összegben kérjük utalni. A csoport által rendelt szolgáltatásokat egyetlen számlán számoljuk el.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Előlegfizetéssel

A foglaláshoz előleget kérünk, melynek összege a teljes foglalási érték (szállásköltség és rendelt szolgáltatások együttes összege) 20 %-a.

Az előleget a foglalás napjától számított 10 napon belül (de legkésőbb az érkezést megelőző 14. napon) kérjük, utalja el az üzemeltető Senter Kft. számlájára: Takarék Bank 50800300-10201312 a foglalási számra hivatkozva. Előleget SZÉP kártyával is lehet fizetni (elfogadóhely: Aszfalt Panzió).

Az előleget meg nem jelenés vagy késői lemondás esetén kötbérként visszatartjuk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Legkésőbb 14 nappal az érkezés előtt kötbér felszámolása nélkül lemondhatja a foglalását. A 14 napos határidőn belül történő lemondás esetén a kötbér mértéke az idegenforgalmi adó mentes foglalás (szállásköltség és rendelt szolgáltatások) értékének 20 %-a, amelyet a kapott előlegből levonunk.